(1) 242-1797, (30) 576-1976    siker@sikerhonlap.hu  Vissza a főoldalra

Mérsékelje kockázatát!
Ellenőrizze külföldi ügyfeleit-partnereit!
Az újakat is, a meglévőket pedig rendszeresen!

Hiteles külföldi cégkivonat

Döntési kényszer. Merre tovább? A képet készítette Rosmarie Voegtli on Wunderstock (license)


Esettanulmányok

Friss külföldi céges információk forgalmazásával foglalkozunk. Ezeknek köszönhetően csődöket, pereket, munkát, csalódásokat előzhet meg. Legyen defenzív! Döntsön tehát friss külföldi céginformációk, cégellenőrzések, cégkivonatok, mérlegek alapján, profi módon, megalapozottan.

Mielőtt komolyabb szerződéses kapcsolatról, beruházásról, befektetésről vagy egy nagyobb rendelés befogadásáról döntene, előtte gyűjtsön be hozzá adatokat. Ezeket elemezze, s az igy nyert információk alapján valóban DÖNTSÖN!

Nem létezik ugyanis az a bizonyos „hetedik érzék”, „megérzés”, „rutin”, „évtizedes vezetői tapasztalat” stb. Ez mind csupán sima porhintés. Információk nélkül ugyanis nem döntésről, hanem csupán egy szimpla szerencsejátékról beszélhetünk.

Az alábbi esettanulmányok célja, hogy konkrét helyzetek bemutatásával rávilágítsunk arra, hogy mikor, hogyan jelenthetnek mérleget elbillentő segítséget az általunk biztosított friss külföldi céginformációk.

Hogyan hasznosíthatók a tőlünk kapott információk?

Egy orosz példán keresztül

Lépésről lépésre áttekintjük azt a folyamatot, ami szerint haladva Ön gazdaságosan és eredményesen működhet együtt velünk.

A helyes döntés vagy annak elmaradása

Befektetés

Egy éles befektetési eset. A helyes döntés elmaradt. Milliós károk.

Koronavírusos csalás - nagyüzemben

A koronavírus hiánycikké tette az orvosi maszkokat. Világszerte csalók hada épült rá erre a piaci résre. Konkrét, valós eset, ledokumentálva. A helyes döntés megtörtént. 36 millió forint megtakarítás.