(1) 242-1797, (30) 576-1976    siker@sikerhonlap.hu  Vissza a főoldalra

Mérsékelje kockázatát!
Ellenőrizze külföldi ügyfeleit-partnereit!
Az újakat is, a meglévőket pedig rendszeresen!

Külföldi cégkivonatok / cégjegyzékek, mérlegek / éves pénzügyi jelentések lekérdezése

Az általunk végzett munka - azért nem gyerekjáték. A képet készítette Carol (vanhookc) on Wunderstock (license)


Rólunk

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a külföldi céginformációk (cégkivonatok, mérlegek, céges gazdasági információk, külföldi cég ellenőrzése, külföldi adószám ellenőrzése) beszerzése és feldolgozása terén.

Mi az, amit mi tudunk, azaz mi is a mi hozzáadott értékünk?

Egyetlen szóval kifejezve: piacismeret. Ön felteszi nekünk a kérdést, hogy mire van szüksége. Mi pedig igyekszünk rá megtalálni a választ. Minden érdeklődő számára előzetesen, pontos árajánlatot adunk. Ennek ismeretében még a rendelése előtt el tudja dönteni, hogy megéri-e Önnek a szükséges információ az általunk megajánlott áron?

Mi tudjuk, hogy hol keressük az Ön számára szükséges információt, s honnan kérjük le. Ezek a friss információk természetesen nem olcsók, mi is vásároljuk őket. Ezt a kérése teljesítése után a szolgáltatásunk ellentételezésének bekérése során láthatja is: „A számla közvetített szolgáltatást tartalmaz”.

Csapatunk

Mérnöki, közgazdasági végzettséggel, sőt a közgazdaságtudományok és a műszaki tudományok kandidátusa címével rendelkező egyetemi tanár, újságíró, igazságügyi szakértő, marketinges, volt vezérkari tiszt, minisztériumi dolgozó, főhatósági megbízott osztályvezető végzi a kért anyagok felkutatását és feldolgozását.

Az esetlegesen igényelt fordítási munkákra külsős munkatársakat is igénybe veszünk.

Adat-forrásaink

Alapvetően a hivatalos állami nyilvántartásokból, tipikusan az adott állam hivatalos nyelvén kinyert, aktuális adatokat közvetítjük a megrendelőink felé.

Külön ágat képvisel az ilyen adatok feldolgozása eredményeképpen kapott cégmonitorozási tevékenységünk, mely szintén a hivatalos adatokon alapul, de ekkor a forrásanyagot nem, csupán feldolgozott eredmény-anyagot adjuk át a megrendelőinknek – ezt viszont már magyar nyelven.

Ezen kívül szolgáltatunk egyéb forrásokból, piackutatási tevékenységből származó adatokat is.

Úgy véljük, hogy az egyre gyorsuló globalizálódási folyamat eredményeképpen - és az ezzel járó egyre gyakoribb határokon átívelő csalások elterjedésével - a munkánkra egyre nagyobb szükség lesz.


Azon államok listája, melyek cégei vonatkozásában külföldi cégkivonatot / cégjegyzéket és mérleget szállítunk